fan

mmmm..fett tråkigt ja har!
alla kommenterar nu annars jävlar! :(

Intreserad? [email protected]

aahh! Finns det inte någon där ute som kan fixa header? Jag tycker det är tråkigt att blogga utan,seriöst jah menar det!! :( Om ni är intreserade att göra en gratis så maila oss ; [email protected] vi svarar så fort vi kan , kommer även skicka med massa bilder som vi inte kunnat lägga in pga att vår blogg hackar när vi ska ladda in bilder?
Nu över till något annat!
Ni ser alla annonsen bloggerfy?..aa om ni trycker där så kan ni börja tjäna pengar på bloggen elr så kan man också få fler läsare via at de lägger upp ens blogg ! Tycker faktiskt det är bra , för små bloggare då.. Som vi faktiskt blivit för att vi bytte blogg, hm undra om vi kan gå tillbaka i tiden o ändra på det..Vi glömde skriva där vad vår nya blogg heter! Vi gör en deal här nu okej? Ni kommenterar på denna inlägg menar er allihopa ,om det är över 15 kommentarer så lovar jah Madde ladda in massa bilder när bloggen inte hackar! Har ingen ork att ringa omkring till alla som jobbar på blogg.se , så stor har vi ju inte right?

RUB>RIK! >;

Tack till oss själva som länkade vår blogg på myshowroom haha!  man får fler besökare där , jah hade skrivit två inlägg sen var det 22 besökare redan ;) oh tre kommentarer., hm , ska jah byta blogg? nedå blogg.se r bättre !

15 besökare? ;o

hmm? bara 15 besökare igår :( när jah såg de blev jag ledsen!! Vi brukar ju ha över 57 . Men hoppast ni besöker idag då .

Mr.X

HAHAH! Mr.X kallar jah min nya babe ;) Hm..vem tror ni de r?

jaja , gårdagen var fantastiskt kul.. det vaar där jah träffa han! Lättare?

duscha nu , ♥ puss o kram Felicia


bonjour lecteurs du blog!

hmm..det lät nice? det betyder godmorgon bloggläsare på franska ;) Jah har varit i frankrike flera gånger, så himla fint det är där men tror ni jah fattar någe de säger? svårt språk! När man går i stan där så ser man bara massa klädaffärer, jag som är lite rikare än resten av er kan typ köpa allt jah vill. Menar inget illa ;) elr? hihi..Fixade mig nys ,fast måste in till stan idag o köpa en maskare. Om någon läsare är där så får man gå fram till mig om autograf elr bild! :D Någon hade frågat när vi ska ha frågestund o det kommer inte hända den här veckan, vi vill alla komma igång ordentligt med bloggen you know! En bild på mig o Patricia från igår! (oseriösa)

Naw gulliga? :) vi är riktigt oseriösa bara så ni vet!!!




sista inlägget för idah...

sista inlägget för idah då! elr igår klockan r ju över 12, men jaja ni som läser nu så r det idag :D haha! Som sagt så kunde jah inte följa med oh grilla , för att ska upp tidigt imorn! Felicia skrev nyss att jag skulle skriiiiva att de fortfarande r där oh att de har kul :) Vi har typ 37 nya läsare !Vi säger välkomna o hoppast ni stannar! jätte kul ju , undra om det är drf att jah kom hit? ;) u know i`m the best! Men ska lägga mig nu ses ! Bilder kmr btw imorn
PS; en läsare skrev nys när vi ska ha frågestund , jah vet faktiskt inte.. Måste komma igång med bloggen oh så. Ska fråga Madde Felicia imorn.

PUSS!!

.PATRICIA.


snabbis

Snyggigen Madde här :)
Patte bra början,  hihi ! Ni som läst de hon skrivit så har vi i varje fall vart i stan.  Jah köpte ett par skor oh en tunika. Hade inte med mer pengar :( synd! Men det blir ingen video inlägg , för att vi ska ut oh grilla med några kompisar.. så det blir inge inlägg för min del mer idag, fast Patte ska stanna hemma så hon kanske kmr. hmm :S

PUSS! ♥


PATRICIA HÄR!

Haj bloggläsare! Orkar inte skriva om mig nu så jag tar det senare. Ska till stan med flera kompisar , bussen åker om en kvart så jag har bråtom!! Jag tycker bussar är jätte äkliga för det har suttit flera tusen menniskor där som har baciller :S usch ! Ni får en videoinlägg senare ;) Slänger in en bild på mig , hel jag syns inte hehe.. Det blir en överaskning ;)

vem r patricia? Det får ni klura på! ;)


ops...!

Försökte byta bakrund , men sen gick allt fel.. headern försvan oh varken jah elr felicia vet hur man laddar upp den :S
Så om någon vill hjälpa till så är det bara att säga. Som belöning så får du en länk ;) det är väl bra? Festen är på fullfart , men ville visa några vår blogg (kände inte alla) så då ville jag byta bakrunden oh då blev allt fel!


Patricia , her she comes !

haha , patricia her she comes! Vår vän Patricia ska även börja här oh blogga , ska bli sjukt bäst :) Så från oh med nu så är det vi Madde, Felica oh Patricia. Gulligt va? När ni lär känna henne så får ni se att hon är fett fin person! Kommentera vad ni tycker om att Patricia ska börja här! Video inlägg kommer imorn , när patricia kommer , men nu drar vi!

Chao!


no coments!

sorry bitches!! or bad.. Vi är verkligen ledsna för att inte bloggat på flera dagar. :( ska skärpa oss we promes..! ;)
men iaf vi ska på fest snart hos karlsson, hon har alltid grymma fester! Men inget kan slå våra ofc. Bästa är ju att boys kommer vara där :D förra veckan var vi på stan oh shoppade sen på kvällen hade vi VÄRSTA festen ever! hihi , men jaja.. vi har tuperat håret sminkat oss, vi är verkligen sjukt snygga tycker vi.. Hmm undra om killarna kommer bli galna i oss? ;) det är väll klart right våra läsare?  Juste en söt läsare hade skiat ett mejl där stog det ;
"är ni sådär irl?"
svar; no coment!

Vi drar nu ,

PUSS PÅ ER BLOGGLÄSARE :)

ungefär sånna här kläder har vi på nu (fast sexigare) ;)


74`? shit asså ;o

Chacha!:)

Shit nu har det redan besökts 74 personer på bara två dagar? ;o tack så mkt, fortsätt så här! Föra bloggen hade vi över 200 per dag? vart har ni sötnosarna försvunnit? :(
Nu kan ni mejla oss om ni har några frågor , elr vill skicka idol bilder! :D Videoinlägg kommer om några timmar, Puss , ska fixa ordning oss ;) we know u all love us!


godmorgon bloggläsare!

Godmorhon bloggläsare! Vi kommer inte skriva så mke just nu, men vi ska göra en videoinlägg senare och berätt a om dagen! HÅNGEL!:)

we are back bitches!

tjoo! Ny blogg då. Dagen har varit perfekt! Jätte varmt var det, man var ju ute o solade! Man vill ju inte vara blek som resten av er är "hihi" ;) seriöst när man går på stan så är alla man ser skit bleka ;o solar ingen elr? Menar självklart inte er mina bloggläsare, för er älskar vi! :) Förra bloggen vi hade så hade vi frågestund och det blev 104 frågor!! shit :o allt skulle handla om oss två ! men nu svarar vi på 3 av dom ;

Alma; er blogg är rolig! tycker ni att ni är snygga? :D jag tycker det iaf!

sv; Tackar! ja vi tycker det! Vi har bra självförtroende , och det är faktiskt jätte bra! :)

svarasnälla: har Felicia löshår? och har du madde färgat håret blont elr? vill ha svar!!!

sv; F; Jaa jah har löshår! Snyggt va? ;) M; jag har föddts med det, coolt i know!

horahora; jag tycker att ni är horor båda två se på er;

sv; öhm? Tackar, du ser säkert inte bättre ut själv! Vi är inga horor!

hatar elaka kommentarer! Men mer än hälften var snälla tack! :)


RSS 2.0